Nyheder​​

Det vil sige; vi arbejder ikke mere sammen med Polytan GmbH. Det samarbejde startede i 1993 og sluttede ultimo 2015, så der er løbet megen sand i stranden i de forløbne år. Så, nu var det tid at lade vore veje skilles.

Vi har heldigvis fået andre gode, internationale samarbejdspartnere og har glæde af at kunne styre hele processen selv.

Vi forhandler blandt andet det nye vævede kunstgræs og det bliver godt modtaget i markedet.

Dette, ikke mindst fordi det, i modsætning til andre leverandører af det vævede kunstgræs, har linjerne i produktionen af græs-tæppet.

​Dette græs er 100% nedbrydeligt materiale, dermed mest miljøvenlige kunstgræs på markedet. Dette er en fordel, når banen skal udskiftes - det gør man typisk hver ca 10. år, afhængigt af om der er pad under eller ikke. Græstæpper holder generelt bedre, når der er pad under i stedet for grus...

Vi har også gode samarbejdspartnere indenfor atletikstadion-verden og har haft mange opgaver indenfor begge kategorier igen i år.

De fleste opgaver, dette år, har ligget i Norge. Der har været spændende opgaver, både hvad angår kunstgræs og friidræt. Flere har endda fået begge dele - for eksempel Universitet i Stavanger.

I Torshavn glæder de sig, blandt andet, over de flotte tribune stole, som vi har leveret til dem. på deres flotte nye stadion.​

I Aarhus har det været spændende at være med til at lave belægning på de mange altaner og terrasser på det prisvindende skolebyggeri; Frederikbjerg skole.

Og det var jo en særlig glæde

Referencer kan naturligvis fås ved henvendelse til os.

Dette gælder også projekter på Færøerne og Island - og Danmark, naturligvis.

Med andre ord; det går stadig "Bedreogbedre dagfordag og på enhver måde".

LAIDERZ ApS

Fuglebækvej 2A, 1. th, 2770 Kastrup

DK +45 32 51 07 00 ​omstilling til medarbejdere

​E-mail: info@laiderz.dk

CVR 35038981

Norge

Sletta Næringspark

Postboks 144

1556 Son

Norge: +47 9700 5420

E-mail: info@laiderz.no 

Org. nr. 920 813 410​

Links

GDPR